Aanmelden

Geef je hier op voor de triathlon van 1 september 2024: https://mylaps-registrations.com/triathlonworkum2024.

Wil je ook meedoen met de crossduathlon op 12 maart? Dat kan ook via bovenstaande link. Je krijgt dan 5 euro korting. Mocht jij je al hebben ingeschreven voor één van deze evenementen, maar wil je meedoen met beide, mail dan even naar triathlonworkum@gmail.com. Dan regelen we alsnog de korting.

Door je in te schrijven, geef je toestemming om je naam en woonplaats te laten plaatsen op de deelnemerslijst. Ook geef je akkoord dat de foto’s die tijdens de ronde worden gemaakt, mogen worden gepubliceerd.

Inschrijfgelden
Vanaf 1 juni: €27,50,-

Annuleren
Afmeldingen kosten ons als organisatie veel werk. Vandaar dat wij de volgende regeling hanteren: Deelnemers mogen gratis de deelname overdragen/verkopen aan iemand anders. Dit kan de deelnemer zelf regelen in zijn/haar inschrijfpagina. Indien dit niet mogelijk is, dan brengen wij tot 28 augustus €7,50 in rekening. Bij annulering vanaf 28 augustus 2024 is het niet meer mogelijk om aanspraak te maken op het inschrijfgeld.

Wijzigingen/informatie
Wijzingen kun je zelf via het inschrijfsysteem doorvoeren. Voor het inwinnen van informatie over de aanmelding, kan je een mail sturen naar triathlonworkum@gmail.com.

Informatie voor de 1/8 Triathlon Workum 
Om goed voorbereid de triathlon van Workum in te gaan zijn hieronder een aantal basisbenodigdheden en basisregels opgesteld:

Basisregels
• Deelname is op eigen risico
• De gangbare regels van de triathlon zullen worden gehanteerd.
• Het parcours is in principe verkeersvrij, maar het blijft een openbare route, dus de verkeersregels zijn uiteindelijk leidend.
• Hulpdiensten hebben ten alle tijde voorrang.
• Aanwijzingen van verkeersregelaars dienen opgevolgt te worden.
• Helm dragen bij het fietsen is verplicht.
• In de wisselzone mag er niet gefietst worden.
• Lopen met de fiets in de wisselzone: fietshelm op ook verplicht.
• Stayeren bij zowel het fietsen als bij het hardlopen is niet toegestaan. Begeleiding in/op het water, op het fiets- en hardloopparcours is niet toegestaan. Langs deze routes uiteraard wel. 

Hierbij de checklijst voor de triathlon.
Nog een trisuit nodig? Neem dan contact op met wemakeyoufaster.com