Loopgroep Workum

Om de ijsbaan ligt een verharde 500-meter baan, waar elke donderdagavond een looptraining wordt verzorgd. De Loopgroep Workum is opgericht op 1 januari 2013 en telt momenteel 30 leden. De trainingsavond is op donderdag van 19:15 tot 20:30 uur, in de winterperiode (na de herfstvakantie tot de meivakantie) is dat van 19.00 tot 20.15. De looptraining wordt gegeven door Jitske Cats.

Als je lid bent van IJsclub & Buitensport Workum dan kun je naast de trainingen ook zelfstandig gebruikmaken van de baan. De baan is altijd open, en in de donkere maanden op dinsdag, woensdag en donderdag van 18:45 tot 21:15 uur verlicht.

Er worden een aantal zondagochtenden per jaar bostrainingen verzorgd onder leiding van Jitske. Deze trainingen worden georganiseerd door de loopgroep.

In het voorjaar van 2020 is Jitske gestart met een reeks van atletiektrainingen voor de jeugd, met tot nu toe elke zomer en winter een seizoen jeugdatletiek. De trainingen zijn op donderdag van 18:00-19:00 uur op de baan. In het winterseizoen is de training van 17.30 tot 18.30 in de zaal van sporthal ‘De Rolpeal’.
De volwassen groep traint ook in de vakanties, de jeugd is dan vrij!

Foto’s
Voor foto’s van de loopgroep kijk je op de Facebook-pagina van Loopgroep Workum.

Aanmelden
Voor €65,- ben je een heel kalenderjaar lid van Loopgroep Workum. Wanneer je nog niet lid bent van IJsclub & Buitensport Workum dan word je daar ook automatisch lid van (€10,- per jaar). Je hele gezin kan daarmee ook gratis sporten op het ijsbaanterrein. Het is mogelijk om eerst 2 proeftrainingen mee te doen, wees welkom! Meld je hier aan voor de Loopgroep Workum.

Contact
Wil je meer weten? Mail dan met loopgroepworkum2013@hotmail.com. Voor actuele zaken en foto’s kijk je op de Facebook-pagina van Loopgroep Workum.

Contactpersonen Loopgroep Workum
Henriët Bremer
Mirjam Feenstra
Heidi Wesselius