Djippe Droege Dolte Sup- & Kanotocht

Doe mee aan de ‘Djippe Droege Dolte Sup- & Kanotocht!
Heb jij nog een supboard of kano in de schuur liggen en wil je die eindelijk weer eens gebruiken? Grijp dan je kans en doe mee aan de Djippe Droege Dolte Sup- & Kanotocht! Dit plezierige evenement van 4,5 km is perfect voor jong en oud. Geen eigen sup? Geen probleem, wij regelen er eentje voor jou!

Waar en wanneer?
In het prachtige Workum natuurlijk! Op 6 juli verzamelen we om 19:15 uur bij Hotel Workum. Hier ontvang je een stempelkaart aan een keykoord, en dan gaan we gezamenlijk suppend naar de start, het eerste bruggetje van de 11 die we onderweg tegenkomen. Om 20:00 uur begint de tocht officieel, met de suppers voorop, gevolgd door de kano’s.

De tocht
De route van 4,5 km leidt ons langs prachtige waterwegen, waarbij je onderweg vijf stempels moet verzamelen om je kaart vol te krijgen. Rond 22:00 uur bereiken we de finish bij De Harmonie. Na de laatste stempel wacht ons een gezellige afterparty bij het kampvuur, met muziek, drankjes en heerlijk eten. Cor van Fiskhûs op ‘e merk verzorgt verrukkelijke vis en patat, en bij de finish trakteert Loev je op een heerlijke proteïne shake voor je spieren.

Prijzen en plezier
Naast een onvergetelijke tocht maak je ook kans op prachtige prijzen! Wat die prijzen precies zijn, houden we nog even geheim. Spannend, toch? De prijzen worden verloot aan de deelnemers. Want het is geen wedstrijd maar een pleziertocht.

Aanmelden
Meld je snel aan via deze pagina. De kosten bedragen €5,- als je met je eigen sup of kano meedoet, en €10,- als wij een sub voor je regelen. Solo deelnemen kan vanaf 12 jaar met een A en B zwemdiploma. Kinderen onder de 12 jaar kunnen ook meedoen, samen met een ouder/verzorger die ouder is dan 18 jaar en beide met een A en B zwemdiploma. Kinderen onder de 12 jaar dragen een eigen zwemvest.

Support onze deelnemers!
Woon je aan de route van de tocht en doe je niet mee? We zouden het super leuk vinden als je je tuin versiert met lichtjes, vlaggetjes en andere feestelijke decoratie! Natuurlijk is het ook fantastisch als je de deelnemers aanmoedigt terwijl ze voorbij peddelen. Jouw support maakt deze avond nog specialer!

Mis deze unieke kans niet om samen met anderen te genieten van een sportieve en gezellige avond! We kijken uit naar je komst!

De Djippe Droege Dolte Sup- & Kanotocht wordt georganiseerd in samenwerking met:
IJsclub & Buitensport Workum
El Cafetin
Kreas by Nelly
Yldau Ontwerpen
Loev
Fiskhûs op ‘e merk
Hotel Workum.