Lid worden

Als je vaker op het ijsbaanterrein wilt sporten, dan vragen we je lid te worden van IJsclub & Buitensport Workum. Een jaarlidmaatschap kost maar €10,- per gezin. Voor dit geld mogen jij en je eventuele gezinsleden het hele jaar gebruikmaken van het terrein. Het lidmaatschap gaat in per 1 januari.

Om lid te worden vul je onderstaand formulier in. Wil je eerst meer weten? Mail dan met info@ijbworkum.nl.

Wil je daarnaast gebruikmaken van de looptrainingen of meedoen met een evenement? Kijk bij de Loopgroep Workum of het betreffende evenement om te zien hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Automatische Incasso
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan IJsclub & Buitensport Workum om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens jaarlijkse contributie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van IJsclub & Buitensport Workum. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.